Earth Hour Hengelo 24 maart 2018

Niet alleen in Hengelo, ook in heel veel andere steden over de hele wereld, gaat tussen 20.30 en 21.30 uur het licht uit. Met dit gebaar staan miljoenen mensen stil bij de toekomst van de aarde.

Planeet aarde wordt bedreigd door de klimaatverandering, de niet te stillen behoefte aan energie en de gevolgen van de stijgende gemiddelde temperatuur op aarde.


Tijs Jagers van Hengelo Helemaal Stil, is ook dit jaar de aanjager van de activiteiten in de binnenstad. Dit jaar is Earth Hour groter van opzet dan vorig jaar, mede door de samenwerking met Kim Vollenbroek, een onderneemster uit de binnenstad. Er is niet alleen een cultuurpodium met een buitenbios. Bezoekers kunnen tot 22.00 uur shoppen en/of dineren bij kaarslicht.

Van 12.00-22.00 uur is een streekmarkt met aardse, biologische producten en diensten. De Natuur- en MilieuRaad heeft met een marktkraam op de streekmarkt een bijdrage geleverd aan Earth Hour.

Lees meer over Earth Hour in Tubantia: https://www.tubantia.nl/hengelo/earth-hour-in-hengelo-licht-uit-kaarsje-aan~acd1ebf7/

Reacties zijn gesloten.