Presentatie ROC project aan NMRH

Op 24 mei presenteren 19 tweedejaars studenten grafische vormgeving hun voorstellen voor de nieuwe website en het logo aan de NMRH, als opdrachtgever, en hun docenten.

Via de Slingerbeurs heeft de NMRH deze studenten opdracht gegeven om de oude website te bekijken en suggesties te doen voor verbetering. Deze opdracht maakt deel uit van het onderwijs in het vierde semester.
De studenten werken daar vier projectdagen aan op BuROCee in Enschede. Zie http://www.burocee.nl/.

Bij de presentatie zijn aanwezig: Simon Janssen, voorzitter, Rinus Dijkman, webmaster, en Heleen Driessen, werkgroep Communicatie. Heleen Driessen heeft ook een gastles verzorgd en tussentijds de voortgang met de projectgroepjes besproken. De NMRH wordt door de docenten betrokken bij de beoordeling van het project.

We zijn benieuwd naar het beeld van de NMRH door de ogen van achttienjarigen. De suggesties en ideeën van de studenten zetten de werkgroep Communicatie op het spoor van een sobere en gebruiksvriendelijke vormgeving.

Via de nieuwe website hoopt de NMRH belangstellenden op de hoogte te houden van de activiteiten, werkwijze en organisatie. Het plan is om na de zomervakantie de nieuwe website te lanceren.

Reacties zijn gesloten.