10 Oktober Voorleesactie Dag van de Duurzaamheid

Op woensdag 10 oktober is de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid. Op duizenden scholen in Nederland lezen vrijwilligers voor in de klas. Allemaal mensen met een hart voor een duurzame toekomst: wethouders, gemeenteraadsleden, ambtenaren, opa of oma, ouders, de buurvrouw of iemand van een duurzame organisatie.

Nieuw voorleesboek
Studenten van de Duurzame Pabo hebben een nieuw voorleesboek gemaakt met verhalen voor de onder-midden- en bovenbouw. Schoolkinderen hebben de tekeningen gemaakt.

Copyright mrmayo

De titel van het voorleesboek is ‘De kracht van nieuwe Energie’. Het gaat over duurzame energievoorziening, waar de scholieren en wij in de toekomst mee te maken krijgen.

Voorleesactie
Natuur en Milieu Overijssel organiseert deze voorleesactie. Lees de flyer van de voorleesactie.18833_Voorleesactie_Flyer_Scholen_Online_HR

Wilt u een steentje bijdragen als gastvoorlezer? Meld u zich dan aan op https://www.natuurenmilieuoverijssel.nl/aanmelden-voorleesactie-2018/

Gaan uw kinderen, kleinkinderen of buurkinderen naar de basisschool of bent u leerkracht? Praat erover op school. Meld u aan om op tijd het voorleesboek op school te ontvangen, ook via https://www.natuurenmilieuoverijssel.nl/aanmelden-voorleesactie-2018/.

Organisatie
Natuur- en Milieu Overijssel zorgt ervoor dat er een gastvoorlezer op school komt. Contactpersoon is Rebecca Geeraert,  geeraert@natuurenmilieuoverijssel.nl.

De Natuur- en MilieuRaad Hengelo e.o. hoopt op veel gastvoorlezers en veel scholen die de Dag van de Duurzaamheid met een toekomstverhaal willen starten. Deel daarom dit bericht in uw contactenkring op social media en uw buurt.

Reacties zijn gesloten.