NMRH start activiteiten op na de lockdown

De NMRH hoopt van harte dat vanaf september de thema-avonden, masterclasses, excursies, boomplantfeestjes en Nacht van de Nacht-activiteiten gewoon door kunnen gaan. Zie http://www.nmr-hengelo.nl/agenda.

Vanzelfsprekend coronaproof: dus op 1,5 m afstand, vooraf aanmelden en met het qua ruimte toegestane aantal aanwezigen. Het blijft koffiedik kijken maar we vertrouwen erop dat door het lang genoeg opvolgen van de hygiënemaatregelen een tweede lockdown voorkomen kan worden.

Vanwege de lockdown hebben we van half maart tot en met juni alle geplande thema-avonden, excursies, markten en andere activiteiten helaas moeten annuleren of uitstellen tot na de zomer.

Vanaf maart heeft ook de NMRH thuis gewerkt. De werkgroepen en het bestuur hebben vanuit huis hun werkzaamheden digitaal voortgezet en digitaal vergaderd. In deze periode is o.a. een zienswijze ingediend van de ontwerp omgevingsvisie Hengelo’s Buiten. De verleende kapvergunningen zijn gecontroleerd en de voorgenomen bestemmingsplanwijzigingen zijn getoetst op de effecten t.a.v. de natuur en het milieu. Ook heeft de jubileumcommissie voor het eerst plannen gemaakt voor het 50 jarig jubileum in het najaar van 2021.

We kijken ernaar uit om u weer te ontmoeten bij een van onze activiteiten.

Voor september staat gepland:

16 september 16.00 uur: excursie naar Plastic Recyclingbedrijf De Pauw

26 september 13.30 uur: excursie Voedselbos Beckum

Meer informatie volgt binnenkort.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.