Fotowedstrijd ‘Meer Doen Met Groen’

Dit jaar bestaat de Stichting Natuur- en MilieuRaad Hengelo e.o. 50 jaar. Een fotowedstrijd is één van de jubileumactiviteiten in het najaar.

Het motto van de wedstrijd is ‘Meer Doen Met Groen’.

De Natuur- en MilieuRaad daagt iedereen uit om dit motto op een originele en aansprekende manier in beeld te brengen. Er zijn drie onderwerpen voor de foto: Natuur, Milieu, Ruimtelijke Ordening.

De uiterste datum voor het insturen van een foto is maandag 25 oktober 24.00 uur.

Insturen van foto’s kan via fotowedstrijd@nmr-hengelo.nl of via Wetransfer aan dit e-mailadres.

Iedereen, jong en oud, hobby- of professioneel fotograaf kan meedoen.

Download hier het reglement: reglement fotowedstrijd Meer Doen Met Groen. Daarin staat ook meer over de prijzen, die voor de winnaars beschikbaar zijn. Kijk voor inspiratie op deze website, met name de activiteiten van de werkgroepen Natuur, Milieu en Ruimtelijke Ordening.

Per onderwerp is er een prijswinnaar.

Een vakdeskundige jury kiest uit de inzendingen 12 genomineerden.

De feestelijke prijsuitreiking is op vrijdag 12 november in de Bibliotheek. De prijsuitreiking van de fotowedstrijd is een onderdeel van de jubileumbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst reikt de voorzitter van de Natuur- en MilieuRaad het eerste exemplaar van het jubileumboek uit. Ook is er een gastspreker.

De Natuur- en MilieuRaad hoopt verrast te worden met sprekende foto’s die een link leggen tussen het motto en een van de drie onderwerpen: Natuur, Milieu of Ruimtelijke Ordening.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.